6.1.05

Pět mrtvých ve Fiatu u Postoloprt

iDNES:30.12.2004 10:53 -
Přes tři hodiny blokovala tragická nehoda tah z Prahy do Chomutova. Kolem desáté dopoledne se tu srazilo osobní auto s nákladním. V bílém fiatu zahynulo pět lidí, včetně šestiletého dítěte. Řidič nákladního auta nehodu přežil, ale je v šoku.



Řidič údajně jel příliš rychle a na úseku, který byl ještě namrzlý nezvládl řízení - nebyl už nejmladší měl 31 let tak si říkám, proč neměl rozum.

Sám jem řidič, a nejsem nejstarší (24let), ale když vidím jak někteří lidé jezdí opravdu se mi to hnusí. Když někdo má tolik kuráže mě předjíždět v křižovatce v protisměru a není u něho vidět ani špetka nejakých emocí, nebo spěchu - prostě si říká, co by čekal, že mě předjede - tak nevím.

Mám takové heslo, které je možná hanedné, ale čím dál tím více ho říkám. Ať se ti co jezdí zabijou, at si rozmašírují auto, ale hlavně ať u toho nezabijí nikoho "nevinného", který měl prostě jen tu smůlu, že je v ten den potkal na silnici.

A to neplatí jen o pirátech - řidičích, teď přes zimu je klid, ale ještě horší jsou snad závodnící na motorkách, kteří si to šinou přes město někdy až 150km/hod. a jejích "parádní" akcelerace je slyšet široko daleko.

Zase si říkám, že by měl být nějaký prozatímní řidičák tak do 33 let, a když se v době kdy má někdo tento prozatímní řidičák nabourá (a je očividně vinen) - ať ho už prostě nemá. To by všichni tito "postižení" jezdili asi jinak.

Problém s těmito "rychlo-" řidiči je asi složitější - oni mají nějaký důvod, proč to dělají (zalíbit se dívkám??; farjeřina??) - každopádně to není bezpečné i pro nás ostatní!

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home