14.1.06

ČSSD - Česká strana sociálně .... a co dál?

Nelze doplnit jinak, než ČSSD, Česká strana sociálně despotická. Kandidát na liberecké kandidátky ČSSD Oldřich Němec (mimochodem byl na nevolitelném místě, takže by se stejně do parlamentu nedostal) byl z kandidátky vyřazen. A proč? Dovolil si podle Paroubka nedovolitelnou kritiku Michala Krause za jeho "kakaovou aféru". Kdo tedy upozorní na nepravosti uvnitř své strany (ČSSD) bude "vyhozen", nic jiného nám tím Paroubek říci nechce.
Oldřich Němec přitom neřekl nic jiného než, že:
Podle Němce se měl vzdát i svého mandátu. Kraus totiž zůstal i nadále lídrem kandidátky na Liberecku. "Podle mě to v kraji kandidátku poškodí," prohlásil dříve Němec.
Jiří Paroubek na to reagoval:
Premiér Jiří Paroubek po jednání předsednictva ČSSD prohlásil, že si kritiku Krause nemůže nikdo dovolit. Podle něj "končí legrace", když je volební kampaň.
Jiří Paroubek znovu a znovu ukazuje jak chce (a fakticky asi i) despoticky vládne ČSSD a potažmo i celém státu. Pan Oldřich Němec se opravdu oprávněně pozastavoval, zda je ČSSD ještě stranou demokratickou nebo despotickou. A kdo je jejím despotou, to již nechám na Vašem uvážení...

iDNES: ČSSD škrtla poslance kvůli kritice Krausovy aféry
.

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home