11.2.05

Dle průzkumu by Šárka Grossová neměla podnikat

Jak vyplynulo z výzkumu SC&C, který si nechaly udělat Lidové noviny, si 60% lidí myslí, že by manželka premiéra neměla podnikat.

Na západě je normální, že manželka vysokých činitelů nesmí podnikat. Navíc s koneksemi a známostmi pana premiéra to smrdí už na dálku. Jen mě stále udivuje jakou drzost mají Grossovi a vlastně i část ČSSD.

Grossovi zastávají pravidlo, že kdo nepřizná chybu, či pochybení, tak tomu se u nás stejně nic neprokáže, takže na veřejnosti (u voličů) vlastně vyhraje.

A poslanci a členové ČSSD zase zastávají postoj, že další problémy jejich strana už nepotřebuje. Teď je otázka, zda by si radikálním řezem dnes, neušetřili mnohé problémy budoucnosti.

Možná jim toto zatloukání u voleb mnohem více pohorší. I když je to težko předpovídat. Zaujamo mě to, když se do pana Grosse (ještě jako ministra) kvůli něčeho obouvali novináři, ale jeho oblíbenost paradoxně vzrostla. - Některým lidem ho bylo líto, a chtěli ho tímto nějak ochránit, pomoci mu oď těch "škaredých" novinářů. Takto to tehdy vysvětloval jistý psycholog - a zní to logicky.

Tak něvím, možná se dožijeme toho, že premiér Gross a jeho manželka měli a nebo i mají pochybné obchody a on za to ještě ve svém důsledku sklidí politické (voličské) body.

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home