30.5.06

Mafián Paroubek křičí chyťte mafiány

Nejlepší obrana je útok, tohoto se zhostili členové ČSSD, kterým teče do bot. Vyšetřováním kauz vraždy podnikatele Františka Mrázka a kauzy biolíh (iDnes) se ukázalo propojení mezi vysokými členy ČSSD a podsvětí.

Jiří Paroubek na to reagoval tak že obviňuje všechny strany kolem. Obviňuje ODS z pučistických praktik a podobně. Jeho snaha je myslím jasná. Snaží se odvést pozornost od vlastních problémů a v lidech vzdudit dojem, že on je obětí - pro to ale nemá žádné důkazy. Paroubek pouze hraje na city voličů ne na jejich zdravý rozum. A doufám, že zdravý rozum nás ochrání od policejního státu Jiřího Paroubka a Františka Bublana, a policejního prezidenta Husáka - jak je vidět oni se nezastaví jen u mlácení technařů a Kateřiny Jacques - oni nejspíše přejdou poslezé i na ty občany, kteří jim nebudou vyhovovat.

Podle tajné zprávy mohl podnikatele Františka Mrázka zavraždit provozovatel Matějských poutí Václav Kočka (iDnes), který má vazby na premiéra a předsedu ČSSD Jiřího Paroubka (což Jiří Paroubek sám potvrdil, vše ale zlehčoval). Myslím, že toto jasně dokazuje propojení organizovaného zločinu a ČSSD potažmo Jiřího Paroubka. I kdyby Václav Kočka byl z vraždy jen podezřelý a vražda se mu neprokázala, myslím, že už jen fakt, že pemiér Jiří Paroubek se stýká s lidmi podezřelými z vraždy ukazuje kam chce a kam dne už fakticky naši mezi vede. Navíc je to v demokratických evropských zemích neslýchané, aby premiér měl kontakty na lidi podezřelé z vražd. To je opravdu ČSSD jen banda zločinců a mafiánů? Pokud by se to mělo hodnotit podle kontaktů Paroubka s podsvětím a jejich kauz asi tomu tak může být.

1 Komentář:

Anonymous Anonymní říká...

Václav Kočka a Jiří Paroubek

12:03 dop.  

Okomentovat

<< Home