18.10.06

Šibalové z ČSSD

I když pan Topolánek většinou příliš vtipný nebývá - i když úsměv má odzbrojující - nyní bodoval. A ani k tomu nemusel vynakládat příliš námahy. Ano ČSSD a její velmi šťastný výběr členů mu k tomu jen pomohl. Pokud se podíváme na několik posledních korupčních kauz nenajdeme v nich jiné podezřelé a obviněné, než jsou členové ČSSD.
Nelze než souhlasit s tím, co pan Topolánek řekl:
"Jistě ne všichni členové ČSSD jsou šibalové, ale prozatím všichni šibalové byli členové ČSSD."

Pan Doležal a Péťa jsou mafiáni par exellance, a podívejme se jak vysokou funkci pan Doležal zastával, za dob premiéra Grosse a koneckonců i Proubka.
Prostě koncentrace šibalů v ČSSD je oprvadu již více než podezřele vysoká. Chce se pomalu věřit, že chyba je systémová a, že ČSSD jako strana prostě takovéto lidi přitahuje, nebo si je snad sama vyhledává. Jedna věc je doufám více a více lidem jasná, ČSSD potřebuje přejít do opozice jako sůl, po tak dlouhé době u moci je již bohužel s korupcí tak spjatá, že jí asi nic jiného již nevyléčí. Uvidíme jak rozhodnou voliči. Senátní a komunální volby budou takovým malým testem.

2 Komentář:

Blogger ods říká...

Omyl, jen o sibalech z ODS se moc nepise. Reknete mi kolik jste slysel napriklad o odsouzeni primatora Kladna z ODS Volfa ? A je to z poslednich tydnu.

11:58 odp.  
Blogger MANUEL BANCALEIRO říká...

Tem um Blog interessante....
Hoje em dia a transmiss?o de conhecimentos e de opini?es através da blogosfera é algo que os poderes instituídos jamais conseguir?o controlar.
Pode ler Manuel Bancaleiro - Algumas Verdades em:

http://manuel-bancaleiro.blogspot.com

Manuel Bancaleiro

11:33 odp.  

Okomentovat

<< Home