14.2.05

Zatloukat, zatloukat, zatloukat

Tak takto se by se dala v kostce nazvat strategie, kterou zaujala ČSSD, premiér a vůbec celá vláda.

Na lidovcích a hlavně panu Kalouskovi je vidět, že Grossovi nevěří ani nos mezi očima, ale nechce si dělat problémy. Proč taky lidovci byli zatím ve všech vládách a vypadá to, že budou i těch dalších - tak proč si dělat zbytečné nepřátele a nepříjemnosti.

Problém je jednoduchý - 70% těch co by se i zeptali na Grossovy problémy jsou existenčně závislí na vládě, která by určitě s pádem Grosse padla. Dále ti co by se o tomto tématu chtěli bavit, tak ti by okamžitě byli označeni za zrádce a ty, co poškozují stranu (ČSSD).

Jsme tedy zde svědky tyjátru, kdy všichni (krom novinářů, části opozice) dělají jako by se nic nestalo - a to jen proto, že na tom mají nějaký zájem.

Paněbože, vždyť ČSSD je stranou, která chtěla zavést majetková přiznání (jako plus musím Grossovi přičíst, že on sám to moc neprosazoval - co tak vím) a jejich předseda, navíc premiér má velké problémy s dokázáním, kde vzal peníze, které utratil.

Ještě jedna poznámka: jistě si všichni pamatujete emotivní chvíli v TV, kdy Gross vytrhl výkazy o svých příjmech reportérovi MF DNES. Nevím co tím myslel, ale jako politit má povinnost nás občany informovat, a na nějaké arogantní chování zde není prostor. Navíc jak již bylo napsáno do svých příjmů zahrnul i příspěvky na dopravu, kancelář atd. - takže nynější premiér Gross se tímto věřejně a sám přiznal, že tyto příspěvky využil jinak něž jak předtím prokázal, tedy je nabyl neoprávněně - a okamžitě by je měl vrátit.

No napadá mne, když čisté ruce, tak čisté ruce. Ale premiéru Grossovi by asi už nic nepomohlo, snad jen ty ruce useknout. Tady ani "Savo" nic nezmůže.

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home