15.2.05

Petice pro zrušení komunistů

Jelikož jako občané máme možnost instruovat politiky co chceme - a to například pomocí petic - zde máte jednu z možností jak se vyjádřit.

Našel jsem petici požadující zrušení komunistů.

Takže pokud se Vám nestýská po časech, kdy skoro nic nebylo, to čeho bylo aspoň málo - tak na to se stály fronty, a to co bylo trochu k něčemu to se dávalo jen pod pultem, nebo papalášům (komunistickým bossům).

Ten kdo řekl, to co si myslel šel za to sedět a celá jeho rodina z toho měla problémy. Na dovolenou se nedalo jezdit bez povolení a to ještě jen do Jugoslávie nebo Bulharska, prostě k našim komoušským bratrům. Krátce to byly časy, co stály za .... (nic).

Pokud Vám vadí, že většina i hnusných komunistů, si stále běhá po tomto světě beztrestně, tak to jste právě vy kdo by se mohl pod tuto petici také podepsat.

www.zrusmekomunisty.cz - petici najdete zde

Citace ze stránek petice
Komunisté v naší zemi jsou stejným ohrožením demokracie, jako byli kdysi nacisté. Patnáct let po listopadu 1989 usilují o získání moci, aniž by alespoň vyjádřením lítosti a omluvou přispěli k tomu, aby se náš národ vyrovnal se svou komunistickou minulostí. Nezřekli se symbolů a názvu, které pro tisíce občanů znamenaly smrt a pro statisíce vyhnání, ztrátu svobody, majetku, půdy či zaměstnání nebo zákazy studia. Trvá-li KSČM na názvu "komunistická", trvá tím na třídním boji, diktatuře proletariátu a omezení vlastnických práv občanů jako na ideologii, kterou je třeba uskutečnit v praxi. Pak je nutné požadovat její vyloučení z demokratické soutěže politických stran. S úctou k památce zničené země a statisíců zmarněných životů spoluobčanů žádáme poslance a senátory, aby přijali právní normu, která by zakázala propagaci nacismu, komunismu a fašismu v názvech a programech politických stran. Vyzýváme Vás, ve jménu budoucnosti, zakažte symboly diktatury!

Petiční výbor: Pavel Bobek, Ladislav Smoljak, Jan Urban, Jakub Jareš

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home