22.4.05

Jiří Paroubek - z bláta do louže

Tak se mi zdá, že ČSSD lánuje přesun "z bláta do louše". Po Stanislavu Grossovi, který snad už definitivně odejde bude premiérem Jiří Paroubek. Persóna asi o nic moc lepší než byl sám pan premiér Stanislav Gross.
Paroubek se již začíná vybarvovat
Jiří Paroubek ještě není premiérem a už se chová jako hulvát - a to nemyslím, že by byl tak neslušný, ale má chování, které k premiérovi České republiky, dle mého nepatří. V TV Nova se na adresu Martina Jahna vyjádřil, že pokud chce "dělat primadonu", tak ve vládě být nemusí. Reagoval tak na vyjádření Martina Jahna, který řekl, že neví jestli ve vládě vedené Jiřím Paroubkem zůstane. Každopádně se mi začíná ukazovat, že Jiří Paroubek úspěšně přejímá útočnou rétoriku Stanislav Grosse i s jeho poněkud vulgárním zabarvením. Kdo kdy slyšel zahraničního váženého politika mluvit o primadoně, či primabalerině?!
Martin Jahn - proč to vlastně dělá
Musím se přiznat, že nevím, proč vlastně ekonom a do jisté míry i odborník vůbec šel do vlády, když bylo jasné, že s ekonomikou se zde moc počítat nebude. Hlavní jsou pro ČSSD momentálně voličské hlavy, takže nepopulární opatření musí jít stranou.

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home