26.2.05

Grossová nemá na splátky půjčky

Velmi zajímavé je, kde chce premiérova žena Šárka Grossová získat prostředky na splacení úvěru u eBanky. Splatnost se kvapem blíží (je v březnu 2005, tedy skoro hned) a Grossová ještě nemá ani korunu. iDnes na otázky neodpovídá a v Právu uvedla, že úvěr spoluuhradí stavební firmy, které jsou interesovány nazisku - jenže stavět se ještě ani nezačlo, není vydáno ani stavební povolení. Střídavě paní Barková nebo Grossová obviňují média, že to je jijich vina, že ještě nestaví. Stavební úřad, ale uvedl, že projekt byl tak špatný, že jej museli "smést ze stolu" navíc, že takovou stavbu v těchto místech nikdo nechce - hyzdila by historické okolí.

No řekl bych, že paní Grossová spolu s Barkovou chtěli úvěr, splatit z kdovíjakých peněz - jenže nyní, když je takový rozruch kolem jejich financí si nedovolí splatit úvěr ze "špinavých" peněz - ve svém důsledku, tedy radši úvěr nezaplatí (však naklaněná eBanka jistě ráda počká) než aby se nedejbože prozradilo, odkud seženou, nebo mohou sehnat peníze.

Opět vyzýváme k podepsání Petize za odvolání Stanislava Grosse - to snad není možné, co si on a jeho rodina ještě dovolí!

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home