24.2.05

Zajímavé citáty Stanislava Grosse

- "Určitý problém by mohl být, kdyby se ministr stýkal s osobou, která je trestně stíhaná. A to paní Barková není." (6. 5. 2003, MFD)
Náš komentář:
Není pravda, Braková stíhaná je, a to, že nebyla v době kdy vypomohla Šárce Grossové je irelevantní, protože právě v té době spácha čin, za který se nyní zodpovídá.

- "Paní Barková vlastní restaurace. Nevidím důvod, proč bych s ní nemohl hovořit. Je to dáma, která se pohybuje v poměrně vysokých kruzích." (30. 10. 2003, Frekvence 1)
Náš komentář:
Zajímavé je použití slova dáma. To že se pohybuje ve vysokých kruzích je spíše smutné, než argument. A jestli premiér bere za normální známosti z kruhů nevěstinců, tak poté by si měl také jeden pořídit a jít do zaslouženého politického důchodu.

- "Nebudu se od paní Barkové nějak distancovat. Ta žena nic neudělala, je to naše rodinná známá.“ (29. 11. 2003, MFD).
Náš komentář:
Pokud úvěrové podvody, dvojí ručení jednou nemovistostí (právě u úvěru pro Sárku Grossovou) jsou ničím, pak se obávám co jsme se o Stanislavovi Grossovi ještě nedozvěděli. Kdo ví, co horšího ještě spáchal.

- "Co říkám tomu, že je paní Barková stíhána za podvod? Spoléhám na to, že policie odvede profesionální práci. Ale není to tak, že bychom s paní Barkovou byli v kontaktu každý týden.“ (19. 8. 2004, MFD)
Náš komentář:
Profesionální práce je jako u manželů Stodolových? Tím dal pan premiér znamení policistům, "moc pilní nebuďte a hlavně to zahrejte do autu (out-u)".

- "Z čeho má žena financovala nákup domu? Z bankovního úvěru. Ten původ je tak křišťálově čistý, že ani křišťál křišťálově čistější být nemůže." (11. 2. 2005, Sněmovna)
Náš komentář:
Tento výrok by už mohl být tak proslulý, že si ho málem vylepím na záchodě. Podle pana Grosse je asi "krysťálově čisté" všechno na co jen šáhne. Kde novináři a občané vůbec berou tu drzost se o to zajímat. Co?

- "Jsem docela spokojen. Měl jsem strach, že klienti mé manželce utečou. Ukazuje se, že ta reklama, která byla provedena, nám pomohla a klienti naopak přibývají, takže nakonec na tom možná ještě vyděláme." (10. 2. 2005, Sněmovna)
Náš komentář:
Tak toto snad mohl říci jsou totální hlupák. Má máslo na hlavě a ještě takto nejapně ftipkuje. Jak nás může tento nevyspělý člověk vůbec někde reprezentovat?!

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home