17.2.05

Barková, Šárka Grossová a Stanislav Gross pořád dokola

Proč je situace kolem Libuše Barkové, Šárky Grossové a Stanislava Grosse tak "horká"? Z jednoduchého důvodu. Libuše Barková je již nyní trestně stíhaná za pojistný podvod. Dalším problémem je, že paní Libuše Barková chtěla od města koupit dům za 11 miliónů. Poté od toho odstoupila a dům koupil provozovatel nevěstince v jedné z nemovistostí Libuše Barkové. Ta poté tento dům ale již pouze za 5 miliónů od tohoto nájemce koupila.

Je velmi zajímavé, když nějaký podnikatel koupí dům za 11 miliónů a prodá jej obratem za 5 miliónů. Je to buď člověk který neumí počty do desíti, nebo tady je o praní špinavých pěněz, nebo jinou formu nečistého převodu finančních prostředků.

Tato paní podnikatelka Libuše Barková poté ručí za půjčku díky níž si Šárka Grossová koupila svůj dům. Pikantní je navíc to, že dům Šárky Grossové je bez nemovistostí Barkové k ničemu - nemá totiž samostatný vchod z ulice, ale vchází se do něj jen přes dům Libuše Barkové.

Celá zajímavá situace je vtipná i v tom, že paná Šárka Grossová byla původně servírkou v parlamentním bufetu. Jestli budou mít takovou kariéru všechny servírky, tak jsme si asi všichni vybrali špatné profese. Každopádně myslím, že na premiérovi Grossovi visí stín pochybností, že své manželce přímo nebo nepřímo pomohl. A když mu to nikdo nemůže prokázat, v politice a u politiků by měla platit presumpce viny.

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home