18.2.05

Podstata krize

Premiérovi Grossovi se podařilo krásně "vybruslit" ze svého problému. A je úsměvné, že mu k tomu dopomohl jeho nynější kritik pan Kalousek. Nyní se již neřeší pochyná koupě přepychového Grossovy bytu, ani pochybné okolnosti jak nabyl peníze na jeho koupi, ani to jak se povedlo Šárce Grosoové získat dům, když sama peníze neměla. Nyní se řeší koaliční roztržka - cílem se zdá je odvést pozornost nás lidí na jiný druhořadý problém. Však my se unavíme a na nějaký Grossův byt a okolnosti jak a kde získal peníze zapomeneme.

Zajímavé informace jsem se dozvěděl 18.2.2005 v pořadu "Události, komnentáře" na ČT1. Vyšlo najedno, že peníze půjčila Grossovi na byt eBanka a skupina PPF. Jsou to skupiny, které se ucházejí, nebo jsou již zainteresovány v aktuálních privatizačních projektech. Jak jsme již zmínili, je pro ně nadmíru výhodné být na pana premiéra "hodní" - on jim to určitě vrátí (i s úroky). Kod jiný, než vláda a pomažno i premiér o těchto privatizacích rozhoduje!

Opakujme tedy již hystorickou větu pouze s malou obměnou: místo "...přesto si myslím, že Kartágo musí být zničeno" budeme dnes říkat: "... přesto si myslím, že Gross musí odstoupit!"

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home