18.2.05

Místostarosta padělal lustraci, tvrdí policie

Policie začla stíhat moravskoslezského zastupitele za ČSSD Mariana Kuśe z Českého Těšína pro padělání lustračního osvědčení. Bez něj totiž nemohl kandidovat v krajských volbách. Kuś si změnil na lustračním osvědčení text z "byl evidován" na "nebyl evidován" a hned mohl být vesele zvolen ve volbách.

Pokud by ho soud uznal vinným, za padělání a pozměňování veřejné listiny mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. A to doufám, že pujde sedět až zčerná, vždyť on je to takový sympatický "čestný" občan - však se na něj podívejte zde.
Normální člověk má strach, že špatně zaparkoval a dostaně pokutu a pan místostarosta si padělá osvědčení a ještě se rozčiluje. Tak se mi zdá, že to je nějaká nakažlivá nemoc ČSSD. Vždy, když se přijde na nějakou špínu na jejich členy, tak ti okamžitě začnou křičet, že se jedná o spiknutí proti nim, že to není pravda a podobně. V západní evropě, kterou si tak pořád ČSSD bere za vzor, by politici na jejich postech okamžitě SAMI odstoupili. Nikdo by je k tomu nemusel trapně nutit peticemi nebo trestním oznámením (že pane premiére, a místostarosto).

Chce to však i něco od nás občanů. Vy co se Vám to nelíbí - již tyto lidi nevolte!! Bohužel u nás je takový systém, že i když preferenčními hlasy "lumpa" vyšachujete, pokud je na kandidátce dostatečně "vysoko" stejně projde. Poté je tu poslední zoufalá rada, nevolte celou tuto stranu. Nechci ale musím říci, že ČSSD (neboli sociální demokrati) jsou už u vesla, koryta, vlády (říkejte tomu jak chceme) až moc dlouho. Chce to už z principu změnu.

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home