28.2.05

Ne! Říká Grossová na otázky

Opravdu nevím, kde bere tu drzost manželka námi zvoleného politika - premiéra Stanislava Grosse - Šárka Grossová, že odmítla odpovědět novinářům na tyto otázky:

1. Dům na Proseku téměř za šest milionů korun jste pořídila z pětimilionového úvěru a dalších cca 900 tisíc z jiného zdroje. Můžete osvětlit původ těchto 900 tisíc?

2. Pětimilionový úvěr u eBanky je splatný koncem března. Z čeho jste chtěla částku zaplatit?

3. Proč jste vůbec volila tak krátkodobý úvěr, když se ještě ani nezačaly stavět byty, z jejichž prodeje měl být patrně umořen?

4. O víkendu přibyla další: MFD zjistila, že stavební odbor městské části Prahy 9 už na podzim zamítl vydat vám a vaší společnici Libuši Barkové stavební povolení na stavbu bytového komplexu. O nové jste nežádaly. Jak si můžete být jista, že byste dokázaly byty postavit, a tak vrátit peníze bance?


Jak je možné, že manželka politika je podezřelá z braní úplatků - a podle svého chování je podle mne i vinna a možná, že je těch nepravostí kolem ní více, tak radši mlčí, než aby řekla jak se věci mají. Podle mne je to nehoráznost a spolu s nejasným původem peněz na premiérův byt jsou to jen poslední kapky. Ano, Gross musí odstoupit.

Mnoha lidem to přijde jako hon médií - takoví už asi rezignovali na nějaký svůj úsudek, a berou to co jim Gross nabídne (on se tím snaží bránit). I já neberu média doslova - mnohdy mne štvou jejich bombastické nadpisy pod nimiž se v článku zas tak nic nepíše. Ale za tuto aféru musíme médiím poděkovat. Bez nich bychom nevěděli co jsou Stanislav Gross a Šárka Grossová a paní Barková zač. Takoví lidé přece nemohou figurovat na vrcholu, v čele naší republiky!

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home