2.3.05

Gross nejspíš chystá omluvu

Premiéru Grosovi, asi došlo, že se pod ním kýve křeslo a tak po drobném popostrčení kolegy Sobotkou a Zaorálkem údajně chystá omluvu za některé své výroky.
(přečíst si je můžete zde)

Pořád mu asi nedošlo, že národ ho už má plné zuby. Grossi probuď se a nedělej ostudu sobě, i nám! V internetové petici se 26 546 lidí vyjádřilo, že již Grosse jako premiéra nechce. (Mezi námi, s tím co všechno kolem tajných týmů se na Grosse proláklo, bych já osobně jej nechtěl mít ani jako řadového poslance).

Nicméně KDU-ČSL se nedala opít mlíkem, a nadále trvá na odstoupení Grosse. Navíc navrhla, aby se v poslanecné směnovně hlasovalo o vyjádření důvěry premiérovi Grossovi osobně. Ne tedy celé vládě, jak to chtěla ČSSD. Plně s tímto souhlasím. A nabádám poslance, pokud chtějí být ještě zvoleni - zamyslete se, co občané chtějí a jednou jednejte tak, aby jsme se za Vás nemuseli stydět!

Na závěr: Gross stále nevysvětlil jasně původ peněz na jeho byt; jeho manželka je stále příměji propojena na paní Barkovou, která je podle bývalých zaměstnankyň nevěstince Escade faktickou majitelkou, která se stará o fungování podniku. Můžeme tedy dle časopisu Respekt říci, že manželka premiéra Šárka Grossová má za přítelkyni bordelmamá. Tak si všichni můžeme domyslet, z jakých peněz bylo financování podnikání Šárky Grossové. (Tedy v tom lepším případě, možná to bylo i z něčeho horšího - to by vysvětlovalo zaryté mlčení Šárky Grossové, na jakékoliv otázky novinářů).

Na úplný závěr: Gross by si měl uvědomit, že tu je on pro nás a ne my pro něho.

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home