5.3.05

ČSSD kam jen spěješ?

Opravdu nedokážu pochopit, proč ČSSD (sociální demokrati), respektive jejich UVV (ústřední výkonný výbor - taky mám s tou zkratkou potíže) potvrdil Stanislava Grosse ve funcki předsedy a tím i premiéra. Podle ČSSD je koaliční a vládní krize zažehnána a jede se dál.

Opravdu nechápu jestli jsou členové UVV ČSSD z MARSu nebo nechápou, že premiér jasně nevysvětlil odkud má peníze na byt (no vlastně on to asi ani vysvětlit nemůže, když je to nelegální a vysvětlením by se sám potopil), a jeho žena je jasně finančně a i jinak napojena na provozovatelku (a i majitelku) nevěstince Escade. Intenetové stránky Escade jsou zaregistrovány firmou SEBA a.s. (kterou vlastní paní Barková)- která měla (a možná i má) jako předmět činnosti "masážní služby". Oprava nyní je činnost změněna:
- masérské služby
Zapsáno: 19.září 1996 Vymazáno: 3.dubna 2004 - provozování zařízení sloužících regeneraci a rekondici
- rekondice ji má nejspíš nahradit.

Já se jako Čech stydím, za premiéra, který mi jasně nevysvětlil kde nabyl peníze na koupi bytu, a jak je možné že má za přítelkyni majitelku nevěstince, která je navíc trestně stíhaná za pojistný podvod! Ještě horší je, že náhlé zbohatnutí paní Barkové se kryje s rychlým stoupáním pana Grosse do špičkové politiky.

Gross má nyní jedinou možnost odstoupit, a už se nikdy neukázat! Je otázkou jestli sebou při tom potopení nestáhne i ČSSD - což by byla škoda.

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home