31.8.05

Zdeněk Doležel potrvdil Grossovy úplatky

Polský podnikatel Jacek Spyra obvinil Stanislava Grosse z braní úplatků. Gross si prý nechával platit i jen za to, že jako premiér daného podnikatele přijal. Stanislav Gross přijímal peníze (dle Spyry) i od Andreje Babiše (majitele Agrofertu, firmy blízké ČSSD) a peníze Gross bral přes svou manželku, přesněji přes její nadaci.
Jak se tedy ukazuje nadace Šárky Grossové byla vlastně hlavně pračka na "špinavé" peníze.
Tyto informace navíc při záznamu na skryté kameře potvrdil i Zdeněk Doležel, bývalý ředitel kabinetu premiéra Jiřího Paroubka a před tím i premiéra Stanislava Grosse.

Citace ze skryté kamery:
Schůzky z posledních dvou týdnů nahrála na skrytou kameru televize Nova, pořad Na vlastní oči. Doležel na záznamech Spyrovi přikyvuje a naznačuje, že o korupci Grosse ví. "Dobře si pamatuješ, že když jsme měli schůzku, tak on (Gross) si říkal částky nesmyslně za schůzku," řekl Spyra a Doležel mu na záznamu odpověděl: "To je pravda."
Je dost možné, že dvě vlivné skupiny, které na politické scéně bojovaly v době vládnutí Stanislav Grosse si začly vyřizovat účty. Viz iDNES: Tajemník mluví na skryté kameře o Grossově korupci . Jedno je ale jasné, pokud Gross úplatky přímo nepřijímal, rozhodně se obklopoval lidmi, kteří toto velmi pravděpodobně činili. Je až k smíchu, že takto politicky znemožněný a skandály ověnčený politik, ještě uvažuje o znovuzvolení - dnes už by mu stačil asi i "pouhý" poslanecký mandát...

4 Komentář:

Anonymous Anonymní říká...

Your blog is creative Keep up the great work. Here's the resolve a lot of people are searching for; how to buy & sell golf bag on interest free credit.

9:26 dop.  
Anonymous Anonymní říká...

Flooding Stops Presses and Broadcasts, So Journalists Turn to the Web
With their offices and presses flooded, news media outlets in New Orleans mostly abandoned ... A morning update on the Web site said The Times-Picayune was evacuating its building in New Orleans and that staff members were heading for Houma, a bayou town about 60 miles to the west.
Hi, I was just surfing and found you! If you are interested in Adult Fun, go see my site, I must warn you it has adult content ##phonesex## related site. It is all adult so only for the broadminded and over 18 only. Mega Miss.

9:34 dop.  
Anonymous Anonymní říká...

Visual Basic Developer: A Twist in Color Space
Free ASP.NET Learning Challenges for Visual Basic .NET Developers InnerWorkings presents a collection of ASP.NET learning challenges for Visual Basic .NET developers.
This is a great blog with much good info.
My main interest is genealogy, and I have written a genealogy book which you can find along with many articles at my site. I believe it's the only genealogy book of its kind, dealing specifically with search for noble ancestors.

9:37 dop.  
Anonymous Anonymní říká...

Lurking malware, and an all-IP world
Security: Malware may be hiding behind those long string names in the Windows Registry .
Hello to you. May I say that you have an excellent Blog and well worth the visit. I will definitely come back again as I found it of interest.
broadband phone provider service site covering broadband phone provider service related stuff.

9:38 dop.  

Okomentovat

<< Home