22.7.05

V Londýně opět explodovaly nálože

Nejsou to ani dva týdny a v Londýně opět explodovaly nastražené bomby. Tentokrát bohudík explodovaly pouze rozbušky - takže nikdo nebyl zabit. Co se však stále jasněji rýsuje je velký omyl Britů. Jejich přemíra tolerance k muslimské - v tomto případě pákistánké komunitě se jim vymstila. Nechali tuto komuniku žít zcela svým životem, aniž by jim vtiskovali svůj anglický styl života.

Podle mne je velkou chybou, že vůbec nechali tuto komunitu vzniknout. Vám, že Pákistán patřil kdysi k Británii, jako její kolonie, a tak bylo přistěhovalesctví třeba více tolerováno. Ale v dnešním střetu křesťanského světa s tím muslimským se ukazuje, že jakékoliv ohledy na multikulturalitu se v této oblasti musí zcela ukončit.

Například kolik roků bude u nás klid s "naší" muslimskou komunitou, než se zvětší natoli, že bude moci poskytnout podhoubí pro islámské teroristy? Nechci se dozvědět, a proto raději volím zcela uzavřít hranice přistěhovalcům z jakých koliv zemí, kde je islám náboženstvím. Tedy z arabských zemí, ale i z bývalé Jugoslávie, Čečenska a jiných problémových zemí.

Ať to humanisté a mírotvůrci chtějí nebo ne, běžní islámští věříci si vybrtali naši západní křesťanskou kulturu jako svého nepřítele. Teroristickými útoky nás nejspíš neporazí hned, ale mohu nám tím podlamovat psychiku. A proč jim to dovolovat, když původně oni přišli za námi proto aby si zlepšili životní úroveň, zažili liberální společnost. A tohle je jejich odplata? Děkuji, asi o další projevy jejich vděku nestojí. Ukazuje se, že islám a křesťanství spolu v jednom státě prostě vedle sebe existovat nemůžou. A jelikož se stále jedná o křesťanské země, je asi jasné, že muslimů by zde přibývat nemělo.

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home