25.8.05

Virtuální reality show

TV Nova i Prima se nyní předbíhají, která z nich dokáže vyproduovat dřív a hlavně bombastičtěji reality show. První to stihla Prima a její "Vyvolení" už běží. Nova ale se svým "Velkým Bratrem" se mnoho neopozdí.
Z toho, co jsem měl tu čest vidět jsou Vyvolení vrcholem obyčejnosti. Jednotliví "soutěžící" (pokud se tak dají nazvat) nedokáží zhola nic - to v SuperStar umělo alespoň několik ze soutěžících zpívat, jiní měli herecký talent..;)
Ve Vyvolených se ale jedná pouze o orgie nicotnosti a nudy, kterou se jednotliví účastníci snaží okořenit erotickými náznaky...
Sečteno a podtřženo, po počáteční zvědavosti tento pořad pro průměrně inteligentní lidi, kteří si dokáží nalézt jinou zábavu, nebude. Bude pouze pro ty, jěž se nezmůžou na nic jiného než se dívat na exhibicionisty, kteří s vidinou výhry peněz jsou ochotní údělat cokoliv.
Proti televizní zábavě z principu nic nemám, ale myslím, že tento pořad nikoho ničím neobohatí. Tedy kromě samotných televizí a jednoho výherce....Všichni ostatní ztratí čas jeho sledováním a někteří i kredit na mobilu ze nic neřešící hlasování kdo vypadne, nebo kdo zůstane...

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home