8.10.05

Paroubek čeká na své marťany

Současný premiér a skoro předseda ČSSD, minimálně její volební lídr, čeká až přijdou jeho marťani. Ve svém plamenném projevu, ve kterém si připoměl staré dobré (dobré asi jen pro něj) časy za komunizmu, nám, rozvracečům ukázal, že on si tuto zemi stávkokazy a buržoazními podnikateli rozvracet nenechá. A když to bude k prospěchu jeho věci, spojí se třeba i s marťany.
Jak je vidět, nejspíše má Paroubek informace o nové imigrační vlně, z Marsu, o které se nám ostatním ještě nedoneslo, a nebo jeho marťani mají hlubší, neřkuli, filozofický smysl. Jak je známo Mars je označován za rudou planetu viz třeba zde. Poté spojení s marťany nemělo být ničím jiným, než šifrovanou zprávou voličům. Já Jiří Paroubek se klidně spojím i s komunisty (ti také mají a používají hlavně rudou barvu, přeneseně je tedy lze nazývat marťany). Tímto jsme tedy dostali od Paroubka jasně naznačeno, že po volbách hodlá vytvořit vládu s komunisty, aby zachránil pracující lid tohoto národa.

Omlouvám se za možná silně ironický tón tohoto článku, ale doufám že každý četnář usoudí, že pokud lze nějak reagovat na slova pana Paroubka tak buď tímto a nebo tím, že ho necháme odvést do Bohnic, nebo do léčebny v Opavě. Tam se bude moci se svými marťany kamarádid, a nikdo ho nebude od toho zrazovat ani rušit.

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home