8.10.05

Písničky z Paroubkovy hlouposti

Po projevu v němž Paroubek silně přestřelil a ukázal co je zač, trochu dříve než chtěl, tedy před volbami. Trochu dříve, protože tím umožňil ještě nerozhodnutým voličům, aby pochopili co je Jiří Paroubek zač. Prvně rázně zatočil s tzv. technaři (a to je prosím ty technaře dám příliš nemiluji), nyní se spolčuje s marťany a nakonec nechá mlátit i nás ostatní občany, třeba za to, že budeme špatně parkovat... co říci jiného, než je to prostě mag.. vlastně marťan.

Někteří umělci, nejspíše "technařského" ražení se pustili do práce a zpracovali jeho do budoucna jistě slavné projevy s marťany. Jak řekl jeden z muzikantů:
Po shlédnutí fašisticko-komunistického projevu premiéra Paroubka mě nic lepšího nenapadlo než vytvořit za večer jednoduchou skladbu, která bude na tuto sprostou a nevzdělanou osobu poukazovat," řekl iDNES Stephunk T.
Čtěte více zde a také zde si můžete poslechnout tyto písničky (článek: Paroubkovi Marťani už pronikli do písniček na iDNES)...(jedná se ale o techno, předpokládám, takže nečekejte nic převratného..)

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home