15.3.05

Bohumil Kulínský obviněn ze zneužití dalších 17 dívek

Obvinění bývalého sbormistra Bambini di Praga se rozšířilo o zneužití dalších 17 dívek na počet úctyhodných 47. Tuto svou "činnost" provozoval v letech 1984-2001. Většinou se tak dělo na zájezdech po republice, nebo v zahraničí.

Myslím, že toto umění, které pan Kulínský se sborem vytvářel, nestálo za ty traumata, které mohl vytvořit a hlavně nestála za jeho přístup k těmto dívkám. Bylo to něco ohavného a nezbývá než za tím udělat pěkně velkou černou tečku = vězení a nejlépe poté i léčbu nebo až trest pro muže nejtěžší? Ten by jistě tento společenský problém vyřešil jednou pro vždy (tedy alespoň u pana Kulínského..)

Další věcí je to, kdo všechno o jeho počíná vědel a vědomě ho kryl. Tito lidé jsou snad ještě větší zrůdy než tento (možná nemocný) muž. Oni totiž mohli něco udělat, aby zamezili jeho dalším orgiím.

1 Komentář:

Anonymous Anonymní říká...

Tak tohle může napsat jen živočich, který má IQ tykve. Vždyť na tom není zcela zřejmě ani zbla pravdy, což dokladují svědectví ostatních dívek ze sboru. Jedná se zcela zřejmě o cílený útok na celý dětský sbor a jeho existenci. Komu to přinese užitek, bude-li zrušen?

11:20 odp.  

Okomentovat

<< Home