5.3.05

Omluva neomluva Grosse

Vy co jste poslouchali nebo četli "Omluvu neomluvu" Stanislava Grosse jste si možná také všimli následujícího:
* problémy s dokázáním původu financí názývá pouze (!) půtkami, "které byly možná zneužity" (řekl bych, že zneužil on - a zneužil svého postavení).

On sám dále varuje před "čachry" (tento slovník jako by si s prominutím přivezl ještě ze svého působení na dráze - chce se asi nám občanům přiblížit, aby jsme našemu dělnickému premiérovi rozuměli), varuje i před populistickým pokušením - skoro nemám slov, když člověk, který je v postavení kdy je nutno zachovávat presumci viny, si hraje na toho spravedlivého.

V koskce bych řekl, že Stanislav Gross se omluvil, že se omlouvá, že mu to v podstatě vůbec nepřijde divné; že ON je ten pravý, dál již zcela uhnul od tématu a bylo to vlastně jen samo-chvaličské předsevzetí plné slibů (o ČR a EU) a tom, jak nás s nasazením svého krku povede a jak se nám to všechno podaří atd.

Prostě mi tento projel připadl, jako kdyby Napoleon hrstce svých posledních věrných sliboval, že nyní i tváří v tvář přesile zvítězí a oni budou ti, co ovládnout evropu.

Celý text jeho "omluvy neomluvy" si můžete přečíst zde.

Musím se opakovat: dle mého názoru je pro ČR nezbytněnutné, aby Stanislav Gross odstoupil. Vyzíváme občany aby požadovali jeho odstoupení. A pokud Gross takto neučiní, nezbyde nám (voličům) než s ním ztrestat i ČSSD, která se spolu s ním na tomto lhaní podílí. (a nemusela by - stačilo by ho odvolat)

Je smutné, že se to Stanislavu Grossovi podařilo převést do roviny boje socialistů proti zlotřilým liberálům a konzervatistům. Ono to ale takto vůbec není. On se pouze pokouší o posunutí svých problémů do těchto rovin, aby z nich mohl nepozorovaně uniknout a poté se z pozarohu vyřítit jako rytíř na bílém koni a zachránit a spasit nás od problémů na politické scéně. Stále dokola to ale odvádí od podstaty problému. Od jeho osoby jako politika, který překročil meze slušnosti, vkusu, hodnověrnosti, poctivosti.

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home