7.3.05

Zaorálek na BBC

Měl jsem to štěstí (nebo spíše smůlu), že jsem si vyslechl interview s panem Lubomírem Zaorálkem (předsedou parlamentu ČR) na českém vysílání BBC.

Musím říct, že se nestalo nic nového. I pro Lubomíra Zaorálka s premiérem Grossem žádný problém neexistuje. Opravdu nechápu, jaké svědomí pan Zaorálek má - každopádně má asi hroší kůži, protože i on se připojil k celé řadě představitelů ČSSD, kteří zuby nehty se drží svých postů. A zaujali postoj podle něhož je jejich jedinou možností aby zůstali na svých postech, zachování "statusu quo" (tedy stávajícího stavu; neboli to, že Stanislav Gross musí dále zůstat premiérem).

Je opravdu dle mého názoru neslýchané, aby jedna politická strana (a musím říct, že asi celá) se za každou cenu snažila nejasnosti kolem premiéra Stanislava Grosse zamést pod kobereček. Prostě se usmát a říct: "Nic se nestalo. My vám budeme vládnout dál a vy si na nás opět časem zvyknete." Já říkám, že NE.
Co kdyby premiér Gross někoho zabil - co kdyby se ČSSD zachovala stejně. To přece nejde - to by se u nás velmi rychle dala zavést opět diktatura. Jak si demokratická strana (jakou ČSSD počítám je) může něco takového ke svým voličům dovolit?! To si ČSSD myslí, že jsme opravdu stádo blbých ovcí, které budou dělat to, co nám oni připraví? Opět na to říkám, že NE.

Nedovedu pochopit, jak tito politici z ČSSD a částečně i US-DEU dokáží krýt očividně nečistého politika - Stanislava Grosse - jen aby si zachovali své posty, platy, výhody a svou moc. Je mi z toho špatně, ale je mi špatně jen a pouze s chování ČSSD a US-DEU (např. její předseda Pavel Němec) - nechci znechucení z politiky generalizovat i na ostatní strany. To co předvádějí ČSSD a US-DEU za divadlo jen a pouze pro zachování jejich vlády a výhod, které jim z toho plynou, to se mi opravdu nelíbí. A jejich patolízalské výroky: "Naše práce nás v očích veřejnosti očistí. Naše práce získá opět důveru veřejnosti." - Jsou to prázdná slova - přes dva roky vládnou a vládnou špatně a nyní ještě i po tomto skandálu chtějí vesele vládnotu špatně dále a ještě nám mazat med kolem h*by (pusy)..... ČSSD, a US-DEU by se stydět měly. Jediná KDU-ČSL (i když po malém váhání) udělala krok spávným směrem. Teď jen záleží jestli svůj čin dovede do zdárného konce...

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home