23.3.05

Kampaň proti Grossovi - stále více zájemců

Jak je vidět některým občanům už s premiérem Stanislavem Grossem došla trpělivost. Neotřelým způsobem se rozhodli protestovat proti jeho pochybnému chování, pochybných stycích a pochybném původu jeho finančních prostředků.
Tito občané to učinili jednoduše. Zaplatili si billboardy u silnic, na kterých je jejich jméno, fotografie a text: "Stydím se za svého premiéra". Podle organizátora se do akce hlásí stále více lidí. Zájemce prý vytištění billboardu přijde na 3000 Kč.
Foto jednoho billboardu

Tak se stále silněji ukazuje nevole občanů tolerovat chování Stanislava Grosse. Dle mého názoru si může on sám za to, že se situace vyhrotila tak, že se jedná až o osobní antipatie vůči jeho osobně jako takové. Smutné je, že celá ČSSD ještě nepochopila, že pokud bude stát jako jeden muž za podezřelým Grossem může se stát, že jí to stáhne dolů i s ním. Kdyby se ČSSD odvážně rozhodla jej odvolat, nezvolit, myslím, že by jí to u nás voličů jen prospělo. Nelze než říci: "Kdo podporuje Grosse je stejný jako on." (ač to padlo z úst opozice, je to dle mého názoru výrok jasně vystihující situaci)

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home