30.3.05

Demonstrace proti Grossovi rozehnána

Demonstrace na Václavské náměnstí v Praze, která požadovala odstoupení Stanislava Grosse byla rozehnána. Trochu to připomíná rok 1989, tento pohlavár - jinak už asi profesionálního politika Grosse nazvat nelze - prostě na svých špatnostech nic zlého nevidí, hodí se mu totiž.
Každopádně demonstrace podle všeho nebyla řádně oznámená. Podle zákona měla být, ale lidem se není co divit. Už jim asi "praskly nervy" a prostě šli do ulic říci, co si doopravdy u Stanislavovi Grossovi myslí.

Trochu mě děsí hlasi lidí (tyhle jsem slyšel v jednom rádiu): "Ale tak už toho Grosse nechte na pokoji, ať může dál vládnout..." a jim podobné. Tito lidé si asi neuvědomují, že pokud Grossovi projde toto, zadělává si na stát, kde si on sám bude moci dělat prakticky cokoliv.

V této době je na něj podáno 5 žalob. To opravdu nemá obdobu, aby nějaký premiér jiné evropské země měl na krku 5 žalob a stále se držel "koryta", a říkal, že pro něj problém skončil, a že vlastě ani žádný problém nebyl.

Nejvíc se mi líbí slova Stanislava Grosse: "Je na nich, jestli chtějí dělat pletichy, nebo chcou vládnout. Já chci vládnout." Tím jasně naznačuje, jako, že on chce "poctivě" řídit, tuto zemi a ti, co po právo ukázali na nejasnosti kolem jeho osoby a jeho jednání, byli vlastně ti špatní. Kdyby šla premiéru Grossovi práce pro náš stát tak dobře, jak mu jdou tanečky před médii, to by se nám určitě vedlo lépe než se nám vede.

0 Komentář:

Okomentovat

<< Home